Omdat ik het ontzettend leuk vind om creatief bezig te zijn verkoop ik nu ook snuffelmatten, sleutel/fluit koorden en sleutelhangers.

Snuffelmatten vind ik zo leuk om te maken omdat iedere hond er iets mee kan en bijna iedere hond het leuk vind om op deze manier met zijn/haar neus bezig te zijn.

Handig bij: honden die schrokken, honden die extra uitdaging nodig hebben, honden die revalideren, honden die ouder zijn en toch wat willen ondernemen, of gewoon omdat het heel erg leuk is en de dagelijkse routine onderbreekt. Tip: ook leuk om cadeau te geven aan honden/katten liefhebbers. Hieronder een paar voorbeeldjes met kleurstellingen. Elke mat is uniek: ik knoop de matten met een driedubbelpatroon zodat deze echt goed dik zijn. Alle stroken hebben een ander formaat zodat je de snoepjes goed kunt verstoppen, daarnaast geeft het een leuk ravelig effect. Het formaat is XXL: circa 90 bij 75 cm. (onderkant 60 bij 40 cm: dit betekent dat de mat echt goed vol geknoopt is) Dit maakt deze mat ook geschikt voor grotere honden die sneller de neiging hebben om te schuiven met de mat.

Prijs: 39,95.

Nu ook verkrijgbaar snuffelmat maat S: circa 50 bij 40 cm prijs: 14,95

snuffelmaat maat L: circa 65 bij 45 cm prijs: 22,95

De fluitkoorden en sleutelhangers vind ik erg handig, en leuk omdat ik elk item een persoonlijk tintje kan geven door kleurstelling en letter gebruik. Alles wordt in overleg en naar wens gemaakt.

Sleutelhangers en keycoards/fluitkoorden voor echte honden of kattenliefhebbers met een persoonlijk tintje: Kleur en letters op aanvraag, alles is mogelijk. Tip: ook leuk om cadeau te geven aan honden/katten liefhebbers. Of voor cursisten, klanten, zakelijk geschenk.. noem maar op... Hieronder een paar voorbeeldjes met kleurstellingen.

Prijs sleutelhanger: 7,95 Prijs keycoards/fluitkoorden: 13,95

 
Voorbeelden
Matten en sleutelhangers